Uusi Logo

Botlabsin brändi-ilme uudistuu kevään aikana. Uusi ilme näkyy ensimmäisenä yrityksen logossa sekä asiakasprojektien tarjousdokumenteissa. Tulevat markkinointikampanjat sekä www-sivujen uusiminen tuovat yritykselle dynaamisen uuden ilmeen, joka ilmentää erinomaisesti yrityksen ydintoimintaa – ohjelmistorobotiikkaa.

Logon luomisprosessissa kirkastui myös Botlabs Oy:n uusi lupaus. Yrityksen slogan sai muodon “Humanize your workflow”. Haluamme tällä korostaa sitä, että ohjelmistorobotit eivät voi koskaan korvata täysin ihmisten työpanosta, koska päätöksiin ja kommunikointiin tarvitaan vielä hyvin pitkään ihmisten taitoja. Lause myös kuvastaa sitä, kuinka pystymme inhimillistämään ihmisten työtä automatisoimalla raskaat ja monotoniset toistuvat tehtävät roboteilla. “Tahdomme lisätä ohjelmistorobotiikan käyttöä sekä mahdollistaa yrityksille kilpailukyvyn sekä ihmisten työviihtyvyyden parantumisen”, toimitusjohtaja Timo Haataja kuvailee.

Logossa pilkistää veijarimainen pieni robotti valmiina avustamaan ja sloganissa tuomme tiivistettynä esille sen mitä ohjelmistorobotiikka syvimmiltään on. Haluamme inhimillistää ihmisten työntekoa siirtämällä hankalia ja tylsiä työtehtäviä roboteille, näin ihmisille vapautuu aikaa tehdä niitä asioita, joissa ihminen on parhaimmillaan, eli päätöksenteko ja kommunikoin

Ilmainen ohjelmistorobotti!

Vaikka www-sivujemme uudistus ei ole vielä alkanut, niin silti uusi logo innosti meitä laittamaan arvonnan kohteeksi yhden ilmaisen ohjelmistorobotin toteutuksen!

Käy osoitteessa www.botlabs.fi ja jätä yhteydenottolomakkeen kautta yhteystietosi. Kirjoita viestin alkuun “Ohjelmistorobotti Arvonta” ja muutaman sanan kuvaus millainen rutiininomainen toistuva klikkailu olisi hyvä automatisoinnin kohde.

Arvonta suoritetaan maaliskuun aikana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Teemme blogijutun toteutuksesta, asiakkaan luvalla tietysti.

Top