YRITYKSESTÄ BOTLABS

BOTLABS

Botlabs Oy tarjoaa yrityksellesi nykyaikaiset ohjelmistorobotiikan ja digitalisaation palvelut.

Logon luomisprosessissa kirkastui myös Botlabs Oy:n uusi lupaus. Yrityksen slogan sai muodon “Humanize your workflow”. Haluamme tällä korostaa sitä, että ohjelmistorobotit eivät voi koskaan korvata täysin ihmisten työpanosta, koska päätöksiin ja kommunikointiin tarvitaan vielä hyvin pitkään ihmisten taitoja.

Lause myös kuvastaa sitä, kuinka pystymme inhimillistämään ihmisten työtä automatisoimalla raskaat ja monotoniset toistuvat tehtävät roboteilla. “Tahdomme lisätä ohjelmistorobotiikan käyttöä sekä mahdollistaa yrityksille kilpailukyvyn sekä ihmisten työviihtyvyyden parantumisen”, toimitusjohtaja Timo Haataja kuvailee.

Logossa pilkistää veijarimainen pieni robotti valmiina avustamaan ja sloganissa tuomme tiivistettynä esille sen mitä ohjelmistorobotiikka syvimmiltään on. Haluamme inhimillistää ihmisten työntekoa siirtämällä hankalia ja tylsiä työtehtäviä roboteille, näin ihmisille vapautuu aikaa tehdä niitä asioita, joissa ihminen on parhaimmillaan, eli päätöksenteko ja kommunikoin.

TALOUSTIETOA

Botlabs Oy arvioitu liikevaihto vuonna 2018 on noin 350 000 euroa. Olemme hyvä kumppani kaikille ohjelmistoprojekteille.

Top